2012. november 13., kedd

Cseresznyés Csokis Piskóta

Hozzávalók:


  • 6 egész tojás
  • 6 ek liszt
  • 6 ek porcukor
  • 4 ek víz
  • 1 cs sütőpor
  • 30 szem magozott cseresznye
  • 15 dkg apró csokidrazsé






Elkészítése:

  1. A tojássárgáját a cukrot és a sütőport robotgéppel összekeverjük ,ezután hozzáadjuk a vizet és a lisztet,
  2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan összeforgatjuk a tojássárgájás masszával .
  3.  A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük , belenyomkodjuk a cseresznye szemeket és megszórjuk a csokidrazséval, majd előmelegített sütőbe 180 fokon 20 percig sütjük.



Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése