- 6 dcl édes vörösbor
- 2 dcl körtelé
- 1 dcl gyümölcs tea
- 3 ek kristálycukor
- 1 cs vaníliacukor
- 1 hámozott alma felcikkezve
- 1 narancs felkarikázva
- 10 dkg aszalt szilva
- 1 dcl rum vagy ( 3 ek rum aroma)
- 2 rúd fahéj
- 6 szem szegfűszeg

Elkészítése:
- Egy edénybe felteszem a vörösbort a körtelevet és a teát.
- Mikor már gyöngyözik hozzáadom a cukrot, vaníliacukrot a fűszereket és a cikkezett almát.
- 6-7 perc múlva hozzáadom a rumot (rumaromát) a narancsot felkarikázva ,és az aszaltszilvát.
- 10 percig forralom és kész is a rumpuncsunk !
Csinos kis csészékben narancskarikával és a már benne lévő aszaltszilvával tálalom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése