- 1 nagy csirkemell filé
- 1 cs görög gyros fűszerkeverék
- 1kg hasábburgonya
- 1-2 nagy paradicsom
- 1 lilahagyma
- 1 kígyó uborka
- 1 nagy doboz tejfel
- 10 -12 dkg majonéz
- 1 tk mustár
- 2 tk cukor
- 1 tk ételízesítő
- 3 kisebb gerezd fokhagyma
Elkészítés:
- A csirkemellet felcsíkozom, a gyros fűszerkeveréket 2 ek olajjal összekeverem és bepácolom vele a húst. 20 percre hűtőbe teszem.
- A hagymát felkarikázom, az uborkát, paradicsomot kis kockákra vágom, majd egy tálba összeállítom és kis olivaolajjal meglocsolom.
- 20 perc letelte után egy serpenyőben a húst kevés olajon megsütöm .
- A hasábburgonyát olajban kisütöm.
- A majonézt a tejfölt és a mustárt összekeverem, ezután hozzáadom a cukrot a zúzott fokhagymát és az 1tk ételízesítőt .
Reszelt sajtal is tálalhatom .
Jó étvágyat hozzá !
Ohh, ez is nagyon jól néz ki! :))))
VálaszTörlés