- 1 kisebb fej kelkáposzta
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 nagy tejföl
- rántás( 1púpos ek lisztről)
- 5 db füstölt virsli
- 2,5 l víz
- 1 ek só
- fél ek majoranna
- 1 tk bors
- 2 tk pirospaprika
Elkészítése:
- A hagymát összevágom és megdísztelem, majd az összedarabolt kelkáposztát ráteszem a hagymára, ráöntök 1 dcl vizet és elkezdem fonnyasztani.
- Ha megfonnyadt akkor felengedem a vízzel és hozzáadom a fűszereket .
- Kb 30 perc múlva hozzáadom a felkarikázott virsliket ,beleteszem a rántást( 1 ek liszt 2 ek olaj) és az egy doboz tejfölt.
- 15 perc múlva kész a leves!
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése